Skrotningsattest 2018-03-15T14:44:59+00:00

Skal man selv sørger for at udarbejde noget dokumentation på bilen?

  • NEJ, Vi har forberedt alle de nødvendige papirer. Sammen udfylder vi en skrotattest.
    Du får naturligvis udlevert et eksamplarer af alt dette.

Få et tilbud på din bil:

KUNDEANMELDESER


“Hurtig ekspedition og lækkert skrotpræmie. Havde kontaktet nogle andre i Lyngby, men de fleste gav mindre for min skrotbunke og havde heller ikke tid…”
Bo Henning Jensen, Kgs. Lyngby

“Var skeptisk i starten. Men dette forsvandt dog hurtigt efter jeg blev ringet op af en medarbejder. Fik afhentet min gamle øse og alting gik glidende. Dejlig s…”
Amanda Hedegaard, København N

“Kontaktede dem Onsdag og fik et tilbud, men de hentede først min bil dagen efter om Torsdagen, derfor 3 stjerner herfra.”
Aase Varling, Kastrup

“Prisen var fornuftig. Takker mange gange, da i stod hurtigt til rådighed. Mange hilsener herfra.”
Chris Neel, Rødovre

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Vi samarbejder med statsautoriserede nummerpladeoperatører, som er godkendte af Skat. Samarbejdet består i tjenester i form af ejerskifte og omregistrering af køretøjer samt udlevering og afmelding af nummerplader.
Vi holder os altid opdateret med månedens Motor blad fra FDM. FDM varetager bilisternes interesser og arbejder bl.a. for en afvikling af registreringsafgiften, bedre trafiksikkerhed, mere hensynstagen til miljøet, bedre infrastruktur og bedre forbrugersikkerhed.
Som salgsværktøj benytter vi Bilinfo som er autobranchens mest brugervenlige salgsværktøj. Bilinfo er i partnerskab med BilBasen & Bil Markedet.
Webbaserede kundeanmeldelser er stadig et mere og mere benyttet værktøj på internettet. Derfor betyder det meget for os, at vores kunder får en rigtig god oplevelse. Dette er med til at forbedre vores serviceniveau.