Kontakt oplysninger

Telefontider

Mandag 09:00 – 20:00
Tirsdag 09:00 – 20:00
Onsdag 09:00 – 20:00
Torsdag 09:00 – 20:00
Fredag 09:00 – 20:00
Lørdag 12:00 – 16:00
Søndag 12:00 – 17:00

Find vej

Få et tilbud på din bil:

KUNDEANMELDESER


“Var skeptisk i starten. Men dette forsvandt dog hurtigt efter jeg blev ringet op af en medarbejder. Fik afhentet min gamle øse og alting gik glidende. Dejlig s…”
Amanda Hedegaard, København N

“Hurtig ekspedition og lækkert skrotpræmie. Havde kontaktet nogle andre i Lyngby, men de fleste gav mindre for min skrotbunke og havde heller ikke tid…”
Bo Henning Jensen, Kgs. Lyngby

“Kontaktede dem Onsdag og fik et tilbud, men de hentede først min bil dagen efter om Torsdagen, derfor 3 stjerner herfra.”
Aase Varling, Kastrup

“Prisen var fornuftig. Takker mange gange, da i stod hurtigt til rådighed. Mange hilsener herfra.”
Chris Neel, Rødovre

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Vi samarbejder med statsautoriserede nummerpladeoperatører, som er godkendte af Skat. Samarbejdet består i tjenester i form af ejerskifte og omregistrering af køretøjer samt udlevering og afmelding af nummerplader.
Vi holder os altid opdateret med månedens Motor blad fra FDM. FDM varetager bilisternes interesser og arbejder bl.a. for en afvikling af registreringsafgiften, bedre trafiksikkerhed, mere hensynstagen til miljøet, bedre infrastruktur og bedre forbrugersikkerhed.
Som salgsværktøj benytter vi Bilinfo som er autobranchens mest brugervenlige salgsværktøj. Bilinfo er i partnerskab med BilBasen & Bil Markedet.
Webbaserede kundeanmeldelser er stadig et mere og mere benyttet værktøj på internettet. Derfor betyder det meget for os, at vores kunder får en rigtig god oplevelse. Dette er med til at forbedre vores serviceniveau.