Ofte stillede spørgsmål

Det  kræver blot den originale registreringsattest samt en underskrift  på en skrotningsattest.

Du får udbetalt skrotpræmien samme dag.

At alle miljøskadelige kemikalier, væsker og brændstof bliver fjernet og tømt fra bilen.  Og at bortskaffelsen foretages på en miljøvenlige og godkendt måde.

Vi sørger for afmelding af dine nummerplader, men du er også velkommen til selv at gøre det. Hermed bliver forsikring samt vægtafgift afmeldt samtidig.

Alle slags biler, eks. personbiler, varebiler, skadede biler, biler som mangler diverse dele mv.

Ja, det kan du godt, hvis du har følgende: registreringsattest, fuldmagt hvor dit navn indgår med dit cpr- nummer, og en slutseddel.

Vi afhenter biler i hele Sjælland.

Ja, bare ring inden du kommer. Så sørger vi for at der er plads til din bil.

En registreringsattest kan se ud på 2 forskellige måder; den ene hvor den er på A5 str. hvor farven er grøn, den anden hvor den er på A4 størrelse og farven er hvid og blå.

Vi udbetaler som min. 2.200 kr. i skrotpræmie, såfremt du selv kommer med bilen.
Hvis vi skal afhente din bil, fastsættes prisen efter aftale.

Få et tilbud på din bil:

KUNDEANMELDESER


“Var skeptisk i starten. Men dette forsvandt dog hurtigt efter jeg blev ringet op af en medarbejder. Fik afhentet min gamle øse og alting gik glidende. Dejlig s…”
Amanda Hedegaard, København N

“Hurtig ekspedition og lækkert skrotpræmie. Havde kontaktet nogle andre i Lyngby, men de fleste gav mindre for min skrotbunke og havde heller ikke tid…”
Bo Henning Jensen, Kgs. Lyngby

“Kontaktede dem Onsdag og fik et tilbud, men de hentede først min bil dagen efter om Torsdagen, derfor 3 stjerner herfra.”
Aase Varling, Kastrup

“Prisen var fornuftig. Takker mange gange, da i stod hurtigt til rådighed. Mange hilsener herfra.”
Chris Neel, Rødovre

VORES SAMARBEJDSPARTNERE

Vi samarbejder med statsautoriserede nummerpladeoperatører, som er godkendte af Skat. Samarbejdet består i tjenester i form af ejerskifte og omregistrering af køretøjer samt udlevering og afmelding af nummerplader.
Vi holder os altid opdateret med månedens Motor blad fra FDM. FDM varetager bilisternes interesser og arbejder bl.a. for en afvikling af registreringsafgiften, bedre trafiksikkerhed, mere hensynstagen til miljøet, bedre infrastruktur og bedre forbrugersikkerhed.
Som salgsværktøj benytter vi Bilinfo som er autobranchens mest brugervenlige salgsværktøj. Bilinfo er i partnerskab med BilBasen & Bil Markedet.
Webbaserede kundeanmeldelser er stadig et mere og mere benyttet værktøj på internettet. Derfor betyder det meget for os, at vores kunder får en rigtig god oplevelse. Dette er med til at forbedre vores serviceniveau.